- Forside
- OM OSS
OM OSS
Familiebedriften som startet i 1998
Eier og grunder Helge Hansen
![](/images_hovedside/1556174519.jpg?1559634783958)
Elda Bakeri ble startet av Helge Hansen i 1998 under navnet Gjestalveien Conditori as.
Endring av navnet til Elda Bakeri i 2018 ble gjennomført i forbindelse med overgang til nytt bakeri på Kvål i Sandnes.
Bakeriet økte fra 250m² til 850 m², som ga muligheten til å øke produksjonen betraktelig og spre varene rundt i hele landet, gjennom våre sammarbeidspartnere.
Husk navnet![](/images_hovedside/Logo%20elda.jpg?1559293946515)
Glutenfri bakst har lenge vært et nisjeprodukt for bakeriet. Et engasjement som startet da begge sønnene til Helge fikk gluten- og melkeallergi. Gjestalveien Conditori har drevet med Glutenfri bakst i over 20 år og sprer sine varer ut fra sitt glutenfrie bakeri i Sandnes.
Glutenfrie produkter og spesialvarer utvikler seg stadig med nye varianter, da ofte basert på ønsker og tilbakemeldinger fra kunder!
Endring av navnet til Elda Bakeri i 2018 ble gjennomført i forbindelse med overgang til nytt bakeri på Kvål i Sandnes.
Bakeriet økte fra 250m² til 850 m², som ga muligheten til å øke produksjonen betraktelig og spre varene rundt i hele landet, gjennom våre sammarbeidspartnere.
Husk navnet
![](/images_hovedside/Logo%20elda.jpg?1559293946515)
Se film om Elda Bakeri HER
2019 ble Elda Bakeri kåret til Årets Bakeri 2019!
![](/images_hovedside/Elda_Bakeri_2_Fra_venstre_Mattias_Skoglund__Charlotte_Hansen_og_.jpg?1558442340261)
Mattias Skoglund: Salg- og Markedsansvarlig, Charlotte Hansen: Personal- og Økonomi ansvarlig, Thorbjørn Hansen: Driftsjef.